Diamant Smykker: Ekte Eller Falske?

Smykker er et populært motetilbehør rundt om i verden. Folk bruker forskjellige typer smykker, for eksempel øredobber, halskjeder, ringer, armbånd og mer. Noen ganger, kjøpe smykker kan presentere en vanskelighet for smykker bærere, som de står overfor utfordringen med hva du skal kjøpe. Tipsene i artikkelen nedenfor vil hjelpe deg når du trenger å kjøpe smykker.

Hvis du ønsker å kjøpe sterling sølv smykker online, sørg for å også kjøpe en sølv syre testing kit. Slike kits er allment tilgjengelig på nettet også for under ti dollar. De gir en trygg måte for deg å syre teste smykker du mottar for å sikre sin autentisitet. På denne måten, Hvis du kjøper en vintage stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, du er fortsatt i stand til å vite at du ikke har blitt lurt.

Hvis du har en lys elfenben hudtone med mørkere hår, bør du vurdere å kjøpe smykker i sølv, hvitt gull eller platina. De sølvfargede fargene ser elegant ut mot en elfenben hudtone, spesielt hvis du har brunt eller svart hår. Sørg for å velge mørkere edelstener som grønn, svart eller dyp blå.

Når du er shopping for smykker, sørg for at du spør din gullsmeden den «riktige» spørsmål om sine varer. Du må diskutere ting som diamant karakterer. Du må også spørre hvem sorteringsmaskiner er av deres brikker. Finn ut hva deres utdanning og erfaring er, og se hva garantiene er på hva deres karakterer er.

Før du går for å kjøpe smykker, er det viktig å se alternativene dine før du bestemmer deg for nøyaktig den stilen du vil ha. Hvis du tar en avgjørelse, kan du angre på å få den bestemte brikken i det lange løp. Det er nødvendig for deg å føle deg koblet til smykker før du kjøper det, da det er en refleksjon av deg!

Hvis du har en ring som er for stor, trenger du ikke å betale for å få den re-sized. Du kan få en ringvakt. En ringvakt er et lite plastrør med spalte. Trykk ringen inn i spalten, og plasten vil gjøre ringen strammere. Du kan også kjøpe en multipack av forskjellige størrelser og former.

For å gjøre et antrekk ser mer balansert, mikse og matche ulike typer smykker. Hvis du bærer en uttalelse kjede, kan du pare den med noen grunnleggende ringer eller armbånd. Hvis du liker å bruke overdimensjonert ringer, kompliment dem med en enkel kjede kjede. Dette vil bidra til å fremheve dine mer dramatiske stykker og vil holde utseendet fra følelsen som for mye.

Hvis du vurderer en titan bryllup band, husk at det ikke kan endres og kan være litt vanskeligere å kutte av i en nødssituasjon enn ringer laget av edle metaller. Titan ringer er mindre sannsynlig å bøye eller knuse under press, men, så en ulykke som ville skade en gull eller platina ring kan ikke skade en titan en.

Videre er smykker et populært verdensomspennende moteelement. Ulike typer smykker er slitt mitt folk. De som bærer smykker kan finne kjøpe det å være litt vanskelig som de må bestemme hva du skal kjøpe ut av de forskjellige typene ved hjelp av tipsene som ble gitt i artikkelen ovenfor, bør du finne det lettere å kjøpe smykker.