Våre Innspill Vil Gi Deg Smykker Svar Du ønsker

0 Comments

Hvis du er i markedet for å anskaffe et nytt smykke, er det en rekke faktorer som må tas i betraktning før, under og etter kjøpet. Det er viktig å være en utdannet kunde når du kjøper smykker, og denne artikkelen inneholder mange nyttige tips du kan gjøre bruk av.

Hvis du har et rundt ansikt, holde seg borte fra lange hengende øredobber. Slike øredobber generelt gjøre ansiktet ditt ser avrundet og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger å kjøpe små hengende øredobber eller Stud øredobber for et utseende som forbedrer din runde ansikt og funksjoner.

Når du velger øredobber, test vekten i butikken. Du kan ikke – og bør ikke – prøve dem på, men holder dem i hånden kan være i stand til å fortelle deg om de er for tunge for hele dagen slitasje eller bare for tung. Tunge øredobber vil til slutt bli smertefulle. Uansett hvor fine de ser ut, vil du ikke bruke dem hvis de ikke er komfortable.

Kjøp ekte edelstener, ikke falske knock-offs. Ekte edelstener, som diamanter, gir av en nydelig gnist som kan bli oppdaget fra en kilometer unna. Falske edelstener er kjedelige og glassaktig og er ikke engang verdt å ha på seg. Hvis du ikke har råd til en ekte edelsten, hvorfor ikke kjøpe Swarovski krystall? De er nydelige også, og har sin egen spesielle gnist å dele.

Hvis du kan hindre smykker fra tarnishing, det vil sikkert se mye mer attraktivt. Ikke bruk smykker rundt vann. Mange metaller vil ruste, anløpe eller kjedelig når de kommer i kontakt med vann. Hvis du ønsker å gi smykker et mål på beskyttelse mot dette elementet, belegge det tynt med klar neglelakk.

Kostyme smykker må håndteres og lagres delikat. Mye av steinene i kostyme smykker er limt inn og ikke satt i. Derfor bør du ikke få kostyme smykker våt eller utsette det til sterke kjemikalier. Bare tørk den med en fuktig, varm klut, etterfulgt av en myk, tørr klut. Dette vil rense ut eventuelle rester og gjøre det se ut som ny, uten å skade den.

Se edelstener i riktig belysning, med riktig bakgrunn. Diamanter eller andre edelstener bør aldri vises på en svart bakgrunn. Svart bakgrunn endre din oppfatning av en Gems ekte glans og farge, så du kan gjøre et kjøp, og senere innser at steinen er ikke så klar og perfekt som du opprinnelig antatt.

Selv om det kan virke åpenbart, aldri bære noen form for smykker når du svømmer. Ikke bare er vannet i seg selv litt vanskelig på stykket, men de fleste svømmebassenger behandles med kjemikalier som vil forårsake varig skade på stykket, hvis det ikke ødelegger det helt.

Når du foretar et smykke kjøp, sørg for at du utdanne deg selv om det. Det er spesielt viktig når du kjøper noen typer edelstener og spesielt diamanter. Ved å utdanne deg selv, vil du være i stand til å forstå hva gullsmeden forteller deg og du vil kunne ta en avgjørelse basert på kunnskap og ikke hva gullsmeden forteller deg er best.

Til slutt er det en rekke faktorer som går inn i et smykkekjøp. Hvis du er en informert kunde, vil du kunne ta mer informerte beslutninger. Gjør bruk av tips og råd vi har gitt deg i denne artikkelen for smykker kjøp nå og i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *